VILA
Charli
Du er her: Forsiden > KJOLER > VILA
-0%
Vila sin velkjente Tinny dress. Gender: Female Manufacture: Knit StyleType: DRESS Composition: 79% Polyester, 18% Viscose, 3% Elastane
kr 299
- +
Flikka Dress fra VILA Søt kjole fra Vila med blomsterprint. Knappene i front gir et tøffere utrykk og at kjolen har lommer er superdeilig! Kombiner den med strikk over eller bruk den som den er. Inneholder: 100% Lyocell TENCEL™ Normal i str.
kr 549
- +
-50%
Lyc Short Dress fra VILA. Årets julebordkjole? Knallfin kjole med god stretch og fint snitt. Normal i str. Inneholder 100% polyester.
Før: 659 kr 329
- +
Nydelige Taffa Dress fra VILA. Herelig kjole full av blonder. Følger med avtagbart belte slik at den kan knytes i livet. Lukkes med glidelås og hempe bak på ryggen. Normal i str. Inneholder 65% nylon og 35% bomull.
kr 599
- +
Smilla Dress fra VILA. Fantastisk print på en herlig kjole. Knytes inn i misjen og lukkes med knyting i nakken. Noe liten i str. Inneholder 100% polyester.
kr 599
- +
Micada Dress fra VILA. Nydelig kjole med lekre armer og fine detaljer. Normal i str. Inneholder 100% polyester.
kr 549
- +
Rannsil maxikjole fra Vila. Strikk i midjen og enkel god passform.
kr 600
- +
Milina Maxikjole fra Vila. Lukkes med enkel glidelås bak på ryggen. Fine detaljer, men samtidig en enkel og pen kjole som passer til mye. Underkjole er sydd på som hindrer at den er gjennomsiktig. Inneholder 100% polyester
kr 600
- +
Nydelig kjole fra Vila med lommer. Den er kort på armene og beltet i midten. Inneholder: 100% Polyester.
kr 399
- +