KJOLER
Charli
Du er her: Forsiden > KJOLER
Klassisk kjole fra Vila Kjolen passer til alle anledninger, kan pyntes opp og ned. Manges favoritt da den kommer i nye farger hver sesong. 79% Polyester, 18% viskose, 3% elastane
kr 299
- +
-0%
Vila sin velkjente Tinny dress. Gender: Female Manufacture: Knit StyleType: DRESS Composition: 79% Polyester, 18% Viscose, 3% Elastane
kr 299
- +
Tamika Jumpsuit fra SELECTED FEMME! En helt rå jumpsuit i kraftig med mykt materiale. Den har en superfin passform og et godt snitt. Et supert alternativ om man ikke ønsker å gå i kjole.. Normal i str. Inneholder : 64% polyester, 32% viskose og 4% elastan.
kr 1 599
- +
Lekker glitter kjole fra Object. Passer så fint til en god fest, nyttåraften eller jul. Åpen rygg bak med knyting. Inneholder: 67% Nylon 27% Metallic Fibers 6% Elastane.
kr 399
- +
Herlige ALVA DRESS fra Selected Femme. Kjolen har et hærlig snitt, fin lengde og veldig klassisk og fin. BÆREKRAFTIG! Denne kjolen inneholder resirkulert polyestyer.. Normal i str.
kr 799
- +
Zinna Dress fra VILA. Superfin kjole i mesh kvalitet med herlige detaljer. Lukkes på siden med glidelås. Noe liten i str.
kr 499
- +
Kjempe kul kjole fra Pulz med underkjole. Inneholder: 100% Viscose
kr 899
- +
Lekker kjole fra Vila klar for bruk til fest. Korter armer og v hals. Inneholder: 100% Polyester
kr 399
- +
Pen og enkel kjole fra Saint Tropez i behagelig grønn farge. Volanger nederst ved kjolen. Inneholder: 55% Bamboo 45% Polyamide.
kr 699
- +
Ute Dress fra CULTURE. Supernydlig kjole som du kan bruke til mange anledninger. Kjolen har et herlig snitt og god passform og fin V-utringning. Inneholder 42% viskose, 42% akryl, og 16% metallisk garn. Kan vaskes i maskinen.
kr 1 199
- +
Så fin kjole fra Pulz i deilig stoff. Gjennomsiktig men følger med lett og enkel underkjole som kan kneppes av om nødvendig. Underkjolen inneholder 100% Viscose og Kjolen inneholder 100% Polyester.
kr 900
- +
Herlig kjole fra Saint Tropez i deilig myk jersey med god stretch. Perefekt til selskapet eller julebordet! Kan vaskes i maskinen på 30 grader.
kr 549
- +
Cuba Dress fra YAS i høsten og vinterens store trend - CORD! Kjolen har knepping hele veien, skjortekrage og avtagbart belte i livet. Normal i størrelsen.
kr 699
- +
Vibsen Dress fra CULTURE tilbake med ny vri! En herlig kjole med V-hals og nydelige dertaljer på armene. Like fin til hverdags som til fest! Inneholder Viskose og Elastan.
kr 699
- +
Somia Jumpsuit fra Culture! Rund pen hals, strikk i midjen og avtagbart knyebelte i livet. Stilige vide ben! Bruk den med en deilig strikk over og sneakers til hverdags eller bruk den alene og du er klar for selskap og fest ...
kr 999
- +
Rosalinde Dress fra Culture i noen av høstens fineste farger. Lengde til leggene. Kjolen har avragbart knytebelte i livet og trekvart arm. Like fin til hevrdags med boots eller sneakers som til fest.. Inneholder 100% viskose.
kr 1 099
- +
Herlige Pallea Dress fra VILA. Herlig farge og snitt. Super alene eller med f.eks skinnbukse under. Inneholder 100% polyester.
kr 450
- +
Alexandra Tunic fra PULZ. Superkul i fargene og er tynn og luftig på. Kul med strømpebukser og veldig stilig med en skinntights under. Muligheten er mange! Inneholder 100% polyester.
kr 799
- +
Ammy Dress fra CULTURE. Supersøt med blondedetaljer. Lengde til rett under knærne. Bruk den som den er eller røff den opp med jeans eller bukse under.
kr 799
- +
Den poulære Ril kjolen fra VILA i herlig myk kvalitet. Pakk deg inn i denne utover høsten <3 God i str. Inneholder : 50% Viscose, 27% Nylon og 23% Polyester.663448
kr 300
- +
Ariane Dress fra CULTURE. En pen kjole med klassisk freminint snitt. Lommer foran og glidelås og knepping bak på ryggen. Noe strecth og normal i str. Bruk den på jobb eller dress opp til fest. Inneholder 72% polyester,24% viskose og 4% elastan.
kr 799
- +
Herlig kjole i trendy snitt fra Saint Tropez. Søte detaljer i bunn på kjolen. Normal i str.
kr 849
- +
Herlige Medova Chiffon Dress fra Vila i nydelig print og herlige fargekombinasjoner. Lange armer med strikk nederst og enkel lukking med knapp bak i nakken. Påsydd underkjole. Normal i str.
kr 699
- +
Kjempe kul kjole fra Vila i Kord fløyel. Den er kjempe god i stoffet og nydelig farge. Inneholder 100% Polyester.
kr 450
- +
Kjempe fin sommer kjole fra YAS i super deilig stoff. Inneholder 100% Polyester.
kr 499
- +
Stilig kjole fra Culture. Pent snitt i midten av kjolen. Pene detaljer på skulderen. Har underkjole så ikke gjennomsiktig. Inneholder 100% Viscose.
kr 899
- +
Woven Shirtdress fra Saint Tropez. Kjolen har knytebelte i livet som kan taes av og knepping hele veien ned som også gjør den anvendelig åpen som en kimono eller over jeans/bukse. Inneholder 100% polyester. Nomral i str.
kr 699
- +
Fineste MORLI kjolen fra YAS i 100% bomull. Kjolen er A-shapet og fotsid i lengden.
kr 549
- +
Sommerlige woven dress fra Saint Tropez. Lett A-formet fasong og 3kvart arm. Normal i str.
kr 849
- +
Rannsil maxikjole fra Vila. Strikk i midjen og enkel god passform.
kr 600
- +
Nor Maxikjole fra Selected Femme i herlig myk Lyocell og Elastan. Kjolen er helt fotsid i lengden og velsig stilig og flatterende med påsydde legg midt på kjolen..
kr 600
- +
Milina Maxikjole fra Vila. Lukkes med enkel glidelås bak på ryggen. Fine detaljer, men samtidig en enkel og pen kjole som passer til mye. Underkjole er sydd på som hindrer at den er gjennomsiktig. Inneholder 100% polyester
kr 600
- +
Silja skjorta fra Pulz i en herlig blanding av 52% lin, 45% viskose og 3% elastan som gjør den lett men også stretchy.
kr 899
- +
En enkel og fin sommerkjole i en deilig bomullskvalitet. Kjolen har korte ermer og knappelukking i front. Den har en rett fasong med belte i livet som gir en fin innsving i midjen. 100% Bomull. Normal til romslig i størrelsen. Mål: 97 cm lang i størrelse Small.
kr 799
- +
Herlig maxikjole fra Vila i en nydelig lilla nyanse. Fine detaljer rundt halsen, enkel knepping bak i nakken. 100%polyester.
kr 800
- +
Tøff kjole fra Saint Tropez i snakeprint med gullshimmer i. Underkjole følger med.
kr 849
- +
Viril strikkekjole fra VILA Myk og deilig kjole. Litt stor i størrelsen. Helt nydelig å ha på seg !! Composition: 50% Viscose, 27% Nylon, 23% Polyester
kr 300
- +
Lett A-formet kjole fra Saint Tropez i 100% viskose. Fine detaljer på kragen, normal i str.
kr 549
- +
NB: feil farge på bilde...Deilige Vitinny dress i stripene RØDT OG HVITT. En kjole det er fint å bruke til hverdags men som også kan pyntes opp til fest. Normal str.
kr 299
- +