CharLi - Webshop
Charli
Høstens store trend! Røffe boots fra Laura Bellariva i supertrendy krokodilleskinn. Laura Bellariva er kjent for sin gode kvalitet med bruk av gode materialer som gjør at skoen holder seg fin lenge og er supergode på foten. Håndlaget i Italia. Helen er 5 cm på det høyeste, så disse er gode på selv med hel.
kr 2 799
- +
Supertrendy sneakers fra Laura Bellariva! Skoen er i semsket skinn, med noen felt av krokodilleskinn på sidene og bak. Laura Bellariva er kjente for sin gode kvalitet, håndlaget i Italia, og såklart de tøffe sålene. Sålen er i ultralight materiale så den er lett og god på foten. Normal i str.
kr 2 699
- +
Herlig sandal i semsket skinn fra Laura Bellariva. Har en herlig passform på foten og glidelås bak i helen som gjør det lille ekstra, samt at det er enkelt og ta av og på. Laura Bellariva er kjent for kvalitet og komfort.
kr 2 399
- +
Herlige vårsko fra Laura Bellariva i stilig gullfarget skinn. Håndlaget i Italia, super kvalitet. Normal i str.
kr 2 399
- +
Vårens stiligste skolett fra Laura Bellariva i flettet materiale. Som alt fra Laura Bellariva er denne håndlaget i Italia av høy kvalitet og er derfor super på foten og god å gå i. Laura Bellariva er kjent for såler som er litt annerledes og de leverer her en sko med stilig såle, som allikevel ikke er føy høy og gæren. Normal i str.
kr 2 999
- +
Superkul skolett fra Larua Bellariva i ekte semket skinn som gir en super passform som former seg etter foten din. Stilig detlaj på helpartiet da denne er gjennomsiktig og gir skolen et litt annerledes utrykk. Normal i str. Helhøyde: 5cm
kr 2 599
- +