PILGRIM
Charli
Du er her: Forsiden > TILBEHØR > PILGRIM
Brillekjede fra PILGRIM. -Gullbelagt brillesnor med flott struktur. -Flate ledd i regelmessig mønster -Måler 85 cm og kan brukes til briller og solbriller
kr 179
- +
Etui fra PILGRIM. -Beskytter solbrillene dine -Sammenleggbar -Rengjøringsklut inkludert -Satinmatte overflate -Preget med Pilgrim-logo -Beskytt solbrillene dine Nydelig svart brilleveske med PILGRIM-logo. Rengjøringsklut inkludert.
kr 49
- +
Sage Solbrille fra PILGRIM. -Solbriller med kvadratiske, oversized glass -Metalaviators med en edgy touch -Raffinerte linjer i gullbelagt rustfritt stål -Håndlaget og designet i Danmark -Pusseskinn inkludert De gullbelagte Sage-solbrillene setter et raffinert statement med de kvadratiske, oversized glass i stilig grå. Stay shady med de moderne metalaviators som har en klassisk og universell look. Alle Pilgrims solbriller har UVA/UVB-beskyttelse, er CE-godkjente og har UV400-beskyttede glass.
kr 349
- +
Nani Solbrille fra PILGRIM. -Solbriller i gullbelagt rustfritt stål til turer på byen og hverdagsbruk. -Tilfør et fint statement til uttrykket ditt med de universelle metalaviators -Håndlaget og designet i Danmark -Pusseskinn inkludert De gullbelagte Nani-solbrillene er det perfekte basicpiece. Den slanke aviatorinnfatningen er et tidløst statement, som med de oransje glassene tilfører en trendy touch til uttrykket. Alle Pilgrims solbriller har UVA/UVB-beskyttelse, er CE-godkjente og har UV400-beskyttede glass.
kr 349
- +
Binnie Solbrille fra PILGRIM. -Oversized shieldsolbriller -Med retro og futuristisk estetikk -Edgy og kraftfull touch til enhver anledning -Håndlaget og designet i Danmark -Pusseskinn inkludert -Sesongens must-have. Pilgrims solbriller har UVA/UVB-beskyttelse, er CE-godkjente, og har UV400-beskyttede glass.
kr 449
- +
Gullbelagte solbriller i aviatorstil Trendy solbriller fullender antrekket ditt Cool solbriller i rustfritt stål Nani Solbrille fra PILGRIM -Håndlaget og designet i Danmark -Pusseskinn inkludert -De gullbelagte Nani-solbrillene i rustfritt stål har en minimalistisk og elegant touch. -Et kult uttrykk med klassisk aviatorstil og grå glass. Alle Pilgrims solbriller har UVA/UVB-beskyttelse, er CE-godkjente og har UV400-beskyttede glass.
kr 349
- +
NOVA Solbrille fra PILGRIM. -70-tallssolbriller i Wayfarerstil -Oversized innfatning -Håndlaget og designet i Danmark -Pusseskinn inkludert De karamellfargede Nova-solbriller fra Pilgrim oser stjernekvalitet. Stay Shady, og dyrk de kule 70-talls-vibes med en oversized innfatning og brune nyanser. Alle Pilgrims solbriller har UVA/UVB-beskyttelse, er CE-godkjente og har UV400-beskyttede glass.
kr 349
- +
Sahara Solbrille fra PILGRIM. Minimalistiske, brune acetatsolbriller. Utstråler simple beauty med slank innfatning. Smal og elegant hverdagsklassiker Håndlaget og designet i Danmark. Leveres med brilleetui og tilhørende pusseskinn. De trendy acetat-solbrillene er perfekte til hverdagsbruk og gir et eksklusivt og luksuriøst uttrykk. Alle Pilgrims solbriller har UVA/UVB-beskyttelse, er CE-godkjente og har UV400-beskyttede glass.
kr 699
- +
Sahara Rose Solbrille fra PILGRIM. Minimalistiske, brune acetatsolbriller Utstråler simple beauty med slank innfatning. Smal og elegant hverdagsklassiker. Håndlaget og designet i Danmark. Leveres med brilleetui og tilhørende pusseskinn. De trendy acetat-solbrillene er perfekte til hverdagsbruk og gir et eksklusivt og luksuriøst uttrykk. Alle Pilgrims solbriller har UVA/UVB-beskyttelse, er CE-godkjente og har UV400-beskyttede glass.
kr 699
- +