TILBEHØR
Charli
Du er her: Forsiden > TILBEHØR
Brillekjede fra PILGRIM. -Gullbelagt brillesnor med flott struktur. -Flate ledd i regelmessig mønster -Måler 85 cm og kan brukes til briller og solbriller
kr 179
- +
Etui fra PILGRIM. -Beskytter solbrillene dine -Sammenleggbar -Rengjøringsklut inkludert -Satinmatte overflate -Preget med Pilgrim-logo -Beskytt solbrillene dine Nydelig svart brilleveske med PILGRIM-logo. Rengjøringsklut inkludert.
kr 49
- +
Sage Solbrille fra PILGRIM. -Solbriller med kvadratiske, oversized glass -Metalaviators med en edgy touch -Raffinerte linjer i gullbelagt rustfritt stål -Håndlaget og designet i Danmark -Pusseskinn inkludert De gullbelagte Sage-solbrillene setter et raffinert statement med de kvadratiske, oversized glass i stilig grå. Stay shady med de moderne metalaviators som har en klassisk og universell look. Alle Pilgrims solbriller har UVA/UVB-beskyttelse, er CE-godkjente og har UV400-beskyttede glass.
kr 349
- +
Nani Solbrille fra PILGRIM. -Solbriller i gullbelagt rustfritt stål til turer på byen og hverdagsbruk. -Tilfør et fint statement til uttrykket ditt med de universelle metalaviators -Håndlaget og designet i Danmark -Pusseskinn inkludert De gullbelagte Nani-solbrillene er det perfekte basicpiece. Den slanke aviatorinnfatningen er et tidløst statement, som med de oransje glassene tilfører en trendy touch til uttrykket. Alle Pilgrims solbriller har UVA/UVB-beskyttelse, er CE-godkjente og har UV400-beskyttede glass.
kr 349
- +
Binnie Solbrille fra PILGRIM. -Oversized shieldsolbriller -Med retro og futuristisk estetikk -Edgy og kraftfull touch til enhver anledning -Håndlaget og designet i Danmark -Pusseskinn inkludert -Sesongens must-have. Pilgrims solbriller har UVA/UVB-beskyttelse, er CE-godkjente, og har UV400-beskyttede glass.
kr 449
- +
Gullbelagte solbriller i aviatorstil Trendy solbriller fullender antrekket ditt Cool solbriller i rustfritt stål Nani Solbrille fra PILGRIM -Håndlaget og designet i Danmark -Pusseskinn inkludert -De gullbelagte Nani-solbrillene i rustfritt stål har en minimalistisk og elegant touch. -Et kult uttrykk med klassisk aviatorstil og grå glass. Alle Pilgrims solbriller har UVA/UVB-beskyttelse, er CE-godkjente og har UV400-beskyttede glass.
kr 349
- +
NOVA Solbrille fra PILGRIM. -70-tallssolbriller i Wayfarerstil -Oversized innfatning -Håndlaget og designet i Danmark -Pusseskinn inkludert De karamellfargede Nova-solbriller fra Pilgrim oser stjernekvalitet. Stay Shady, og dyrk de kule 70-talls-vibes med en oversized innfatning og brune nyanser. Alle Pilgrims solbriller har UVA/UVB-beskyttelse, er CE-godkjente og har UV400-beskyttede glass.
kr 349
- +
Sahara Solbrille fra PILGRIM. Minimalistiske, brune acetatsolbriller. Utstråler simple beauty med slank innfatning. Smal og elegant hverdagsklassiker Håndlaget og designet i Danmark. Leveres med brilleetui og tilhørende pusseskinn. De trendy acetat-solbrillene er perfekte til hverdagsbruk og gir et eksklusivt og luksuriøst uttrykk. Alle Pilgrims solbriller har UVA/UVB-beskyttelse, er CE-godkjente og har UV400-beskyttede glass.
kr 699
- +
Sahara Rose Solbrille fra PILGRIM. Minimalistiske, brune acetatsolbriller Utstråler simple beauty med slank innfatning. Smal og elegant hverdagsklassiker. Håndlaget og designet i Danmark. Leveres med brilleetui og tilhørende pusseskinn. De trendy acetat-solbrillene er perfekte til hverdagsbruk og gir et eksklusivt og luksuriøst uttrykk. Alle Pilgrims solbriller har UVA/UVB-beskyttelse, er CE-godkjente og har UV400-beskyttede glass.
kr 699
- +
Skjerf fra ROSENVINGE. Deilig mykt skjerf i beige/blått. Sklir rett inn i sesongens farger. Inneholder 100% polyester.
kr 299
- +
Skjerf fra ROSENVINGE. Deilig mykt skjerf med modal som både føles mykt og godt og puster. Inneholder: 30% modal og 70% polyester.
kr 299
- +
Skjerf fra ROSENVINGE. Deilig mykt skjerf med modal som både føles mykt og godt og puster. Inneholder: 30% modal og 70% polyester.
kr 299
- +
Skjerf fra ROSENVINGE. Deilig mykt skjerf med modal som både føles mykt og godt og puster. Inneholder: 30% modal og 70% polyester.
kr 299
- +
Skjerf fra ROSENVINGE. Deilig mykt skjerf med modal som både føles mykt og godt og puster. Inneholder: 30% modal og 70% polyester.
kr 299
- +
Kortholder fra JIM RICKEY. Kortholder i ekte skinn med flere lommer så den har plass til flere kort. Denne får også plass inne i lommeboken fra Jim Rickey. Mål: 10x7.
kr 499
- +
Lommebok fra JIM RICKEY! Nett og fin lommebok i ekte skinn. Lukkes med glidelås og har 2 separate rom på innsiden. Mål: 12x9x2
kr 600
- +
Fluffy Skjerf fra DIZ. Herlig mykt skjerf i fine farger. Klør ikke! Inneholder 80% polyakryl, og 20% ull.
kr 400
- +
Fluffy Skjerf fra DIZ. Herlig mykt skjerf i fine farger. Klør ikke! Inneholder 100% polyakryl.
kr 300
- +
Fluffy Skjerf i ullmix fra DIZ. Fluffy Skjerf fra DIZ. Herlig mykt skjerf i fine farger. Klør ikke! Inneholder 80% polyakryl og 20% ull.
kr 400
- +
Emmely Shopper fra ROSENVINGE. Stilig shopper i god kvalitet av PU. Her følger det også med en mindre avtagbar veske inni vesken som også kan brukes alene. Ekstra reim følger med om man ønsker å bruke denne crossbody. Mål: 40x29x10
kr 849
- +
Ribbon Belt fra ROSENVINGE. Belte er 3 cm bredt og 116 cm langt.
kr 250
- +
Stilig belte fra ROSENVINGE. Belte er 2cm bredt og 116 cm langt.
kr 250
- +
Stilig clutch fra ROSENVINGE. Følger med skulderreim og ekstra dusk til vesken. Mål: 27x19 cm.
kr 199
- +
Deilig og mykt skjerf med print Størrelse: 100 x 180 cm 100% polyester
kr 299
- +
Deilig og mykt skjerf i lin-look Størrelse: 100 x 180 cm 100% bomull.
kr 329
- +
Skjerf fra Rosenvinge i Dyreprint og nydelig blå farge. Lett og fint rundt halsen.
kr 199
- +
Enkle belter fra Object. Inneholder: 95% Polyester 5% Metal
kr 129
- +
Fint rosa skjerf med det moderne chainprintet fra Rosenvinge.
kr 249
- +
Fint skjerf i det populære chainprintet.
kr 249
- +
Stilige sokker som kan freshe opp et antrekk masse. Kommer i fire farger. Rødem Grå, Blå og Lilla.
kr 50
- +
Skinnvotter med pels fra Object
kr 400
- +