PULZ
Charli
Du er her: Forsiden > UNDERDELER > PULZ
Rosita fra PULZ. En god jeans med masse strecth. Skinny fito g god høyde på livet. Ankellengde. Inneholder 92% bomull, 6% polyester og 2% elastan.
kr 1 099
- +
Storfavoritten Clara Pant fra PULZ! En helt super svart bukse med god stretch og super passform. Lommer i siden, ankellengde og medium høy på livet. Inneholder: 62% Polyester,33% Viscose,5% Elastane.
kr 899
- +
Kuleste sleng buksene fra Pulz. Deilig ola stoff. Høy på livet. Inneholder: 92% Bomull 8% Elastane
kr 999
- +
Lucca Pant fra PULZ. Denne buksen er i klassisk rent snitt i mykeste cord kvaliteten. En plain bukse, men som likevel glir rett inn i trendbildet da den er i cord. Normal i strørrelsen.
kr 899
- +
Liva Ultra Highwaist Flared fra PULZ. En superkul modell i mykt deilig stoff med god sleng på benet. Ultrashape fiber i den som gjør at den holder passformen bruk etter bruk uten at du må vaske den nødevendigvis. Inneholder 75% bomull, 22% polyester og 3% elastan.
kr 999
- +
Råtøffe Melina Raw Blue fra PULZ. Modellen er i utganspunket tenkt som loosefit, men mange går ned en str og bruker den som skinnyjeans.. Modellen er midwaist og har en helt super passform. ANBEFALES! Normal til stor i str.
kr 999
- +
Den velkjente Rosita modellen fra Pulz. Superfin og se på og en drøm og ha på. God stretch og stilige detalljer. Anbefales. Inneholder 89% Bomull 9% Polyester.
kr 999
- +
Velkjente Carmen Jeansen fra Pulz. Denne gangen med stilige detaljer på lommene, høyt liv, og er den del av den nye reshape kolleksjonen til Pulz. Det vil si at du ikke trenger å vaske den med mindre den er skitten, den vil få den gode samme passformen tilbake over natten ved å ikke være i bruk. Fantastisk bukse!
kr 1 299
- +
Velkjente Melina modellen fra Pulz, men denne gangen i ny vri. Denne inneholder 65% Cotton,32% Polyester,3% Elastane. Dette gjør den utrolig myk og god, og med god stretch så kan være lurt å tenke på mtp str valg. Meline er kjent for å være en baggy/løs modell men denne er like fin uansett om man velger den løse eller går ned en str og får en mer ettersittende passform. ANBEFALES!
kr 799
- +
Silja Pant fra Pulz i en deilig mix av Lin ( 52%) viskose ( 45%) og elastan (3%). Lommer på siden, glidelås og knapp. Noe stor i størrelsen.
kr 799
- +
Jenna Loose Shorts fra Pulz. En herlig modell med god passform. Normal i str. Finns også i jeans.
kr 799
- +
Herlige ROSITA CAPRI fra Pulz. Myk i stoffet, god stretch, og herlig passform. Noe stor i str.
kr 699
- +
Jenna Ultrahigh skinnyjeans fra Pulz. Skinny fit, med 32 benlengde. Sitter godt på . Supergod stretch.
kr 899
- +
Marena skirt fra Pulz. Midwaist i livet og lengde til rett under knærne. Inneholder : 94% Polyester,6% Elastane
kr 499
- +
Herlige ROSITA skjørtet. Fin lengde til knærne, super passform og god stretch. Inneholder 70% Polyester,25% Viscose,5% Elastane.
kr 699
- +
Herlige bestselleren, Rosita Shorts fra PULZ i sommerens farger hvit, gul og svart.. Har en super passform, tynn i stoffet og er veldig behagelig på. Noe stor i størrelsen.
kr 699
- +
Pulz sin velkente dressbukse med ny vri! Her er det en liten sleng som er kul både til sneakers og skoletter. God i str og med fin stretch. God og høy på livet.
kr 800
- +
Bukse fra PULZ Helt nydelig bukse i herlig, myk kvalitet. Strikk i livet og gildelås på sidelommene. Buksen kan trekkes ned for litt "loose" look, eller ha høyt i liv dersom man foretrekker det. Det er et glattere stoff i front av buksen og jersey bak. En liten oppbrett nede på leggen. Buksen er litt høyvannslengde som passer perfekt til skoletter. Front stoff er 65% polyester og 35% bomull, men jersey på baksiden er 60% viskose , 35% polyamid og 5% elastan.
kr 699
- +