PULZ
Charli
Du er her: Forsiden > UNDERDELER > PULZ
Emma Jeans Straight Leg fra PULZ. Supergod jeans med god stretch som ikke mister fasongen. Jeansen er high waist og har rette ben. Inneholder 92% bomull og 6% elastan.
kr 1 199
- +
Melina Loose Fit fra PULZ. En klassiker fra Pulz i ny vask til våren! Denne modellen har en noe baggy fit rundt hoftene, me ønsker du den mer skinny så kan du gå ned en str.. Jeansen er medium høy på livet og har ankellengde. Inneholder 99% bomull og 1% elastan.
kr 1 099
- +
Anna Skinny Jeans fra PULZ. En herlig modell basert på den velkjente ROSITA modellen. Denne er medium høy på livet, har god stretch som holder fasongen og er ankellengde. Inneholder: 92% bomull, 6% polyester og 2% elastan.
kr 1 199
- +
Kamilla HW Super Skinny fra PULZ Supergode jeans i en perfekt vask for sesongen. Høy på livet, og god stretch. Benlengde 32" Inneholder: 76% Cotton,16% Lyocell,8% Elastane
kr 1 199
- +
Clara Pant fra PULZ. Dette er bestselgeren fra Pulz når det kommer til dressbukse! Denne gangen i en kul rutet variant. Buksen er smal i passformen, medium høy på livet og har god stretch. Ankellengde. Inneholder: 63% Polyester,34% Viscose,3% Elastane.
kr 999
- +
-50%
Clara Pant fra PULZ. En god bestselger, denne gangen i cord. Buksen har en fin passform, ankellengde og er slimfit. Noe stor i str. Inneholder: 97,5% Cotton,2,5% Elastane.
Før: 999 kr 499
- +
Liva Skinny Jeans fra PULZ. En herlig skinny jeans med myk god stretch som ikke mister fasongen. Modellen er ultrahøy i livet og sitter som støpt. Inneholder: 70% Bomull,14% Lyocell,14% Polyester,2% Elastane
kr 999
- +
Melina Shorts fra PULZ. En helrig modell basert på den bestselgende Melina Jeansen. Den har en ledig passform, men ønsker man den nettere så gå gjerne ned en str fra det du vanligvis bruker.. Normal til stor i str.
kr 799
- +
Emma Jeans fra PULZ. En kul sommerjeans fra Pulz i myk denim med noe stretch. Kule detaljer med sommer langs bena og stilig splitt nederst. Den er høy på livet og en straigt passform. Normal i str. Inneholder 96% Cotton,3% Polyester,1% Elastane.
kr 999
- +
-50%
Elva Pant fra PULZ. Stilig cargo pant fra Pulx i mykt stoff med god passform. Den er høy på livet og bena er ankellengde. Normal til stor i str. Inneholder; 56% Lyocell,40% Cotton,4% Elastane
Før: 899 kr 449
- +
Rosita Capri fra PULZ. Pulz sin bestselger kommer igjen i år i nye farger. Denne modellen har en herlig passform med god strecth. Noe stor i str. Inneholder: 70% Cotton,27% Polyester,3% Elastane.
kr 699
- +
Rosita Capri fra PULZ. Pulz sin bestselger kommer igjen i år i nye farger. Denne modellen har en herlig passform med god strecth. Noe stor i str. Inneholder: 70% Cotton,27% Polyester,3% Elastane.
kr 699
- +
NYHET! En av bestselgerene til PULZ, denne gangen i denim! En herlig bukse med god stretch og super passform! Inneholder 98% bomull og 2% elastan.
kr 999
- +
Storfavoritten Clara Pant fra PULZ! En helt super svart bukse med god stretch og super passform. Lommer i siden, ankellengde og medium høy på livet. Inneholder: 62% Polyester,33% Viscose,5% Elastane.
kr 899
- +
-60%
Kuleste sleng buksene fra Pulz. Deilig ola stoff. Høy på livet. Inneholder: 92% Bomull 8% Elastane
Før: 999 kr 399
- +
Liva Ultra Highwaist Flared fra PULZ. En superkul modell i mykt deilig stoff med god sleng på benet. Ultrashape fiber i den som gjør at den holder passformen bruk etter bruk uten at du må vaske den nødevendigvis. Inneholder 75% bomull, 22% polyester og 3% elastan.
kr 999
- +
Herlige ROSITA CAPRI fra Pulz. Myk i stoffet, god stretch, og herlig passform. Noe stor i str.
kr 699
- +
Herlige bestselleren, Rosita Shorts fra PULZ i sommerens farger hvit, gul og svart.. Har en super passform, tynn i stoffet og er veldig behagelig på. Noe stor i størrelsen.
kr 699
- +
Pulz sin velkente dressbukse med ny vri! Her er det en liten sleng som er kul både til sneakers og skoletter. God i str og med fin stretch. God og høy på livet.
kr 800
- +
-43%
Samantha Pants fra PULZ Helt nydelig bukse i herlig, myk kvalitet. Strikk i livet og gildelås på sidelommene. Buksen kan trekkes ned for litt "loose" look, eller ha høyt i liv dersom man foretrekker det. Det er et glattere stoff i front av buksen og jersey bak. En liten oppbrett nede på leggen. Buksen er i ankellengde som passer perfekt til skoletter. Front stoff er 65% polyester og 35% bomull, men jersey på baksiden er 60% viskose , 35% polyamid og 5% elastan.
Før: 699 kr 399
- +
Lekker bukse fra Pulz. Kort på beina og strikk i livet. Inneholder: 64% Polyester 31% Viscose 5% Elastane.
kr 899
- +
Emma Jeans fra PULZ. Behagelig og ha på, god i størrelsen. Inneholder; 70% Bomull 14% Lyoceli, 14% Polyester 2% Elastane.
kr 1 099
- +
Lekker bukse fra PULZ. Inneholder; 50% Lin 50% Bomull
kr 899
- +