UNDERDELER
Charli
Du er her: Forsiden > UNDERDELER
Bukse i skinnimitasjon fra VILA Kul bukse som kan brukes til det meste. God stretch, middels høy i livet og normal i størrelsen. Denne buksa blir ikke klam !! 77% Viscose, 20% Nylon, 3% Elastane
kr 349
- +
Skjørt i skinnimitasjon fra VILA Kult skjørt med flosset innside. God elastitet og godt å ha på. Normal i størrelsen. 50% Polyester, 50% Polyurethane
kr 349
- +
Susannah Ancle Denim Pant fra OBJECT. En fin jeans i trendy vask, med høyt liv og god stretch. Normal i str.
kr 599
- +
YAS NANA PANT
kr 599
- +
Anna HW Pant fra YAS. Super stilig bukse fra YAS, med knallfin splitt foran og god vidde nederst på bena. God stretch. Normal i str. Inneholder 95% polyester og 5% elastan.
kr 550
- +
Rosita fra PULZ. En god jeans med masse strecth. Skinny fito g god høyde på livet. Ankellengde. Inneholder 92% bomull, 6% polyester og 2% elastan.
kr 1 099
- +
Shelly Pencil Skirt fra SELECTED FEMME. Skjørtet har fin lenge og god strikk i livet, masse stretch og en stilig splitt bak. Inneholder 63% viskose, 32% nylon og 3% elastan. Normalt i str.
kr 400
- +
Storfavoritten Clara Pant fra PULZ! En helt super svart bukse med god stretch og super passform. Lommer i siden, ankellengde og medium høy på livet. Inneholder: 62% Polyester,33% Viscose,5% Elastane.
kr 899
- +
Asta Twill Pants fra CULTURE. En herlig myk basis bukse med supergod stretch og deilig passform. Høy og god på livet og fin lengde på bena. Slim passform. Lommer bak men kun sømmen av lommer foran. Inneholder 73% bomull, 25% polyester og 5% elastan.
kr 599
- +
Råtøffe Wilma Highwaist Cargo fra SELECTED FEMME. Avtagbart belte i livet og knepping nederst rundt foten. Normal i str.
kr 899
- +
Deilig bukse fra Culture med vide bein. Kan brukes til pent og hverdags. Inneholder: 98& Polyester & 2% Elastane
kr 699
- +
Behaglig bukse fra Object. Vide ben, tynt stoff og strikk rundt livet. Inneholder: 62% Polyester 33% Viscose 5% Elastane.
kr 499
- +
Kuleste sleng buksene fra Pulz. Deilig ola stoff. Høy på livet. Inneholder: 92% Bomull 8% Elastane
kr 999
- +
Stilig tights i 100% lammeskinn fra YAS. Lukkes med gliselås i siden. Tightsen har stilige detaljer med glidelås foran på benet. ANBEFALES! Normal i str.
kr 2 699
- +
Kjempe fint og enkelt skjørt fra Selected. Tynt og deilig stoff med knapper nedover skjørtet. Søte små lommer på siden. Inneholder: 55% Viscose-ECOVERO 45% Viscose.
kr 599
- +
Lucca Pant fra PULZ. Denne buksen er i klassisk rent snitt i mykeste cord kvaliteten. En plain bukse, men som likevel glir rett inn i trendbildet da den er i cord. Normal i strørrelsen.
kr 899
- +
Super bukse fra Pulz med sleng nederst på beina. Har smått glitter i seg. Inneholder: 65% Polyester 32% Viscose 3% Elastane.
kr 999
- +
Skjørt fra Saint Tropez i kult mønster. Detter til akkurat undr kneet. Inneholder: 64% Polyester 34% Viscose og 2% Elastane.
kr 699
- +
Stilig bukse fra Saint Tropez. Kommer i kult mønster. Har strikk i livet bak. Inneholder: 64% Polyester 34% Viscose og 2%Elastene.
kr 849
- +
Kul bukse fra Pulz. Deilig i stoffet og sleng nederst på bena. Inneholder: 70% Polyester & 23% Viscose.
kr 799
- +
Liva Ultra Highwaist Flared fra PULZ. En superkul modell i mykt deilig stoff med god sleng på benet. Ultrashape fiber i den som gjør at den holder passformen bruk etter bruk uten at du må vaske den nødevendigvis. Inneholder 75% bomull, 22% polyester og 3% elastan.
kr 999
- +
Råtøffe Melina Raw Blue fra PULZ. Modellen er i utganspunket tenkt som loosefit, men mange går ned en str og bruker den som skinnyjeans.. Modellen er midwaist og har en helt super passform. ANBEFALES! Normal til stor i str.
kr 999
- +
Stilige Antilla Pants med vide ben fra CULTURE. Buksen har ruter i mørk grå og sort. Kule knappedetlajer foran. Strikk i livet som gjør den behagelig på. Inneholder 68% polyester, 28% viskose og 6% elastan. Normal i str.
kr 899
- +
Stilige Sennella Pants fra CULTURE. Buksen har vide kule ben i ca ankellengde. Belte i livet, men dette er avtagbart. Buksen har strikk i hele baksiden som gjør den innmari god på .. Inneholder 97% polyester og 3% elastan.
kr 699
- +
Stilige Amelia Pants fra CULTURE. Culture er kjent for sin supre passform på buksene. Denne har stilig silkedetalj langs siden, lommer og knepping og glidelås foran. Strikk i baksiden av livet gjør den superkomfortabel. Inneholder 97% polyester og 3% elastan. Tåler maskinvask.
kr 799
- +
Råtøff tights i skinnimitasjon fra VILA. Foret med supert stoff så man ikke blir klam! Passer perfekt til høsten mote med kjoler og tunikaer over! Inneholder: 77% Viscose, 20% Nylon og 3% Elastane.
kr 300
- +
Ariane Skirt fra CULTURE. Det perfekte klassiske skjørtet til garderoben. Klassisk snitt, lukkes bak med glidelås og har fine lommer på siden. Lengde til knærne. Perfekt til jobb eller du kan dresse det opp til fest. Inneholder 72% Polyester,24% Viscose,4% Elastane.
kr 499
- +
Stilig coatet bukse fra Vila sort eller den fin pine groove. Coatingen gir effetken av at det ser ut som skinn, men til en rimelig penge. God passform og stretch. Noe liten i str.
kr 349
- +
-50%
Stilig plissè skjørt fra Saint Tropez. Strikk i livet som gjør det superbehagelig på. Bruk det med en kul T-shirt og/eller en strikk til. Innholder 100% polyester.
Før: 699 kr 349
- +
Den velkjente Rosita modellen fra Pulz. Superfin og se på og en drøm og ha på. God stretch og stilige detalljer. Anbefales. Inneholder 89% Bomull 9% Polyester.
kr 999
- +
-50%
Stilig bukse fra Culture, funker like fint både til hverdags og til pent. Lommer på siden, strikk i livet som gjør den komfortabel. Inneholder 100% Viscose.
Før: 799 kr 399
- +
Velkjente Carmen Jeansen fra Pulz. Denne gangen med stilige detaljer på lommene, høyt liv, og er den del av den nye reshape kolleksjonen til Pulz. Det vil si at du ikke trenger å vaske den med mindre den er skitten, den vil få den gode samme passformen tilbake over natten ved å ikke være i bruk. Fantastisk bukse!
kr 1 299
- +
Deilig løs og ledig bukse fra Culture med avtagbart belte i livet. Det er strikk i hele baksiden av linningen som gjør den stretchy og komfortabel på, samt lommer i siden. Full lengde på bena.
kr 899
- +
Velkjente Melina modellen fra Pulz, men denne gangen i ny vri. Denne inneholder 65% Cotton,32% Polyester,3% Elastane. Dette gjør den utrolig myk og god, og med god stretch så kan være lurt å tenke på mtp str valg. Meline er kjent for å være en baggy/løs modell men denne er like fin uansett om man velger den løse eller går ned en str og får en mer ettersittende passform. ANBEFALES!
kr 799
- +
Fin Denimshorts fra VILA. Løs passform, litt liten i størrelsen.
kr 350
- +
Silja Pant fra Pulz i en deilig mix av Lin ( 52%) viskose ( 45%) og elastan (3%). Lommer på siden, glidelås og knapp. Noe stor i størrelsen.
kr 799
- +
Lisa Abella skirt fra Object. Fin passform med glidelås i siden og avtagbart belte i midjen. Lengde: Rett over knærne.
kr 400
- +
Iris Denimskirt fra Object. Superkul lengde og passform. Normalt til liten i str.
kr 600
- +
Jenna Loose Shorts fra Pulz. En herlig modell med god passform. Normal i str. Finns også i jeans.
kr 799
- +
Herlige Vicky Pant fra Culture. Denne er bygget på den velkjente Sarah Panten men med knepping og glidelås i front. Midwaist, og strikk i hele baksiden som gjør den god på. En litt løsog ledig modell men som likevel sitter fint. Inneholder: 72% Polyester,24% Viscose,4% Elastane.
kr 600
- +
Herlige ROSITA CAPRI fra Pulz. Myk i stoffet, god stretch, og herlig passform. Noe stor i str.
kr 699
- +
Jenna Ultrahigh skinnyjeans fra Pulz. Skinny fit, med 32 benlengde. Sitter godt på . Supergod stretch.
kr 899
- +
Marena skirt fra Pulz. Midwaist i livet og lengde til rett under knærne. Inneholder : 94% Polyester,6% Elastane
kr 499
- +
Herlige ROSITA skjørtet. Fin lengde til knærne, super passform og god stretch. Inneholder 70% Polyester,25% Viscose,5% Elastane.
kr 699
- +
Herlige bestselleren, Rosita Shorts fra PULZ i sommerens farger hvit, gul og svart.. Har en super passform, tynn i stoffet og er veldig behagelig på. Noe stor i størrelsen.
kr 699
- +
Shorts fra Culture. Strikk i livet og fin lengde da den ikke er så kort.
kr 600
- +
Eleana Skirt fra Culture. Omlsagsskjørt som går under knærne med fine folder og detaljer. Normalt i størrelsen.
kr 700
- +
Deilig shorts i microfiber fra Saint Tropez. Perfekt under kjoler eller løse bukser. Eller på trening ...
kr 129
- +
Megan Chinos fra SELECTED FEMME. En super god chinos i myk kvalitet med god stretch. Noe stor i str.
kr 600
- +
Pulz sin velkente dressbukse med ny vri! Her er det en liten sleng som er kul både til sneakers og skoletter. God i str og med fin stretch. God og høy på livet.
kr 800
- +
Nyhet fra Pulz! Liva Flared LEG i behagelig stoff. Inneholder: 87% Bomull, 11% Polyester, 2% Elastene
kr 1 099
- +
Nyhet fra Pulz Liza super skinny. Stram på beina. Inneholder: 70% bomull, 14% lyucell, 14% polyester, 2% elastene
kr 999
- +
Deilig stretchy bukse fra Pulz. Noe bred i livet som gjør at man kanskje kan gå ned en str. Ankellengde.
kr 799
- +
Superfint skjørt fra Selected Femme. Glidelås bak og god stretch.
kr 400
- +
Deilig strømpebukse som er høy på livet og som sitter bra. 40den så ikke helt gjennomsiktig.
kr 90
- +
Bukse fra PULZ Helt nydelig bukse i herlig, myk kvalitet. Strikk i livet og gildelås på sidelommene. Buksen kan trekkes ned for litt "loose" look, eller ha høyt i liv dersom man foretrekker det. Det er et glattere stoff i front av buksen og jersey bak. En liten oppbrett nede på leggen. Buksen er litt høyvannslengde som passer perfekt til skoletter. Front stoff er 65% polyester og 35% bomull, men jersey på baksiden er 60% viskose , 35% polyamid og 5% elastan.
kr 699
- +
Chinos fra SELECTED FEMME Helt herlig bukse med god passform og stretch. Buksen er litt stor i størrelsen og vier seg litt ut da det er mye bomull i den. 97% Cotton, 3% Elastane
kr 599
- +